Saltar apartados

MonTI - Declaració ética

bandera españa bandera valència bandera inglaterra bandera francia bandera alemania
logo monti

DECLARACIÓ ÈTICA SOBRE PUBLICACIÓ I MALES PRÀCTIQUES


La redacció de la revista MonTI (Monografies de Traducció i Interpretació) vol mostrar el seu compromís amb la comunitat científica a l'hora de garantir l'ètica i qualitat dels articles publicats. Aquesta publicació s'adhereix al Codi de conducta i bones pràctiques, establit pel Comitè d'Ètica de Publicacions (COPE) amb la finalitat de regular els aspectes ètics en les revistes científiques. D'altra banda, assegura la qualitat dels materials publicats, protegint i respectant tant el contingut dels articles com la seua integritat. El Comitè Editorial es compromet a publicar correccions, aclariments, retraccions i disculpes quan calga.

D'acord amb aquestes bones pràctiques, MonTI (Monografies de Traducció i Interpretació) té publicat el procediment seguit per a la selecció d'articles. Els criteris d'avaluació que han d'aplicar els avaluadors externs es basaran exclusivament en la rellevància científica, originalitat, claredat i pertinència del treball presentat. La nostra revista garanteix en tot moment la confidencialitat del procés d'avaluació, que inclou l'anonimat dels avaluadors i dels autors, el contingut avaluat, l'informe raonat emès pels avaluadors i qualsevol altra comunicació emesa pel Comitè Editorial. També es mantindrà la confidencialitat davant possibles aclariments o reclamacions que un autor desitge remetre als comitès de la revista o als avaluadors de l'article.

MonTI (Monografies de Traducció i Interpretació) vol mostrar el seu compromís amb el respecte i la integritat dels treballs ja publicats. Com és obvi, el plagi és una pràctica fraudulenta i està estrictament prohibit. Els textos que s'identifiquen com plagiats seran eliminats de la revista, si ja s'hagueren publicat, o no es publicaran. En acceptar les condicions de publicació expressades per la nostra revista, els autors declaren que l'article i els materials associats a ell són originals i no infringeixen la legislació en matèria de drets d'autor. Així mateix, també declaren, en cas d'autoria compartida, que va haver-hi ple consens de tots els autors afectats i que el treball no ha sigut presentat ni publicat amb anterioritat en un altre mitjà de difusió.

Departament de Traducció i Interpretació / Departamento de Traducción e Interpretación


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9848

Fax: (+34) 96 590 9847

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464