Saltar apartados

Attività

Títol: I Jornades de Teletándem com a recurs per a la didàctica i la recerca.

Entitats organitzadores: Universitat de Salern, Universitat S. Orsola Benincasa, Universitat d'Alacant. Grup de Recerca Corinéi

Lloc de celebració: Salern, Itàlia
Data d'inici: 31 de març de 2016
Data de finalització: 1 d'abril de 2016
Contacte: Teresa Martín Sánchez, Núria Puigdevall Bafaluy.
correu electrònic: congresoteletandem@gmail.com

PROGRAMA

Descripció
El congrés es planteja com un lloc de trobada i intercanvi per als professionals de l'ensenyament de segones llengües en l'estudi i la pràctica de la interacció oral i escrita entre parlants natius i parlants no natius Seran ben rebudes aquelles contribucions que aporten dades sobre els múltiples fenòmens associats a la pràctica de la interacció oral i escrita en l'aula amb especial atenció als fenòmens pragmàtics i lingüístics en la interacció entre nadiu i no natiu, així com a la construcció de corpus d'interlengua (HN/HNN) tant orals com a escrits.

Propostes de comunicació
La data límit per a enviar les propostes de comunicació serà el 10 de desembre de 2015. Els resums inclouran, a més de les dades referents a la filiació, el títol, el resum (amb un màxim de 500 paraules) i una breu bibliografia. L'acceptació o no de la proposta es notificarà per part del Comitè Científic el 30 de gener de 2016, indicant, si és necessari, possibles modificacions afins amb les pautes generals i línies temàtiques del congrés. Les ponències es presentaran preferiblement en espanyol o italià. El temps d'exposició serà de vint minuts, amb deu minuts addicionals de preguntes.

Àrea temàtica
Adquisició de l'espanyol com a segona llengua (L2), Anàlisi del discurs, Español com a llengua estrangera (ELA), Lingüística de corpus, Pragmàtica. Adquisició de l'italià com a segona llengua, Italià com a llengua estrangera (ILE)

Comitè científic
Teresa Martín Sánchez (Universitat de Salern)
Núria Puigdevall Bafaluy (Universitat S. Orsola Benincasa de Nàpols)
Carmen González Royo (Universitat d'Alacant)
Stefania Chiapello (Universitat d'Alacant)
Consuelo Pascual Escagedo (Universitat Federido II de Nàpols)

Llengua(s) oficial(és) de l'esdeveniment
Español, italià.

Teletándem - CORINÉI


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464