Saltar apartados

CORINÉI

 

 

 

 

Així mateix, ens interessa que els participants facen una reflexió metalingüística de les seues produccions a través d'activitats d'autotranscripción i autoavaluació de la seua pròpia experiència. D'altra banda, en el camp de la recerca, els materials que constitueixen el corpus són, a més, un material vàlid per a analitzar les estratègies emprades pels discentes italians i espanyols en la interacció natiu/no natiu i l'evolució de la seua interlengua.

 

 

 

 

El corpus CORINÉI (Corpus Oral Interlengua Español Italià) és resultat del projecte denominat Teletándem.

CORINÉI és un corpus obert, atès que l'objectiu principal del projecte no és solament la recollida en si d'un corpus, sinó l'intent d'aconseguir que els estudiants de li interaccionen amb nadius en condicions d'autenticitat, activitat que no compta amb l'espai necessari en les aules de les nostres universitats. Aquest buit es deu, en part, al fet que els cursos estan formats per grups nombrosos d'alumnes i al fet que els programes curriculars preveuen plans d'estudi més centrats en aspectes teòrics de la llengua i la traducció que no contemplen suficientment la pràctica d'aquesta destresa.

Teletándem - CORINÉI


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464