Saltar apartados

Presentación

 

A través d'aquesta pàgina web donem espai a un projecte concebut en 2009 com a doble però que potser, vist el desenvolupament actual, siga més adequat parlar de dos projectes diversos, si ben interconnectats i confluyentes. 

Mentre que el nostre Teletándem s'orienta fonamentalment cap a l'exercització de la interacció oral italià/espanyol i espanyol/italià entre parlant natiu i no natiu (HN/HNN), CORINÉI és el seu resultat natural que, a dia d'avui, mostra ja els trets d'un projecte nou i, en gran mesura, autònom.

No obstant açò, la seua interdependència els connecta i, almenys de moment, aquesta serà la plataforma ambivalent que donarà visibilitat a tots dos, constituint el punt de trobada de referència per als treballs que l'equip està duent a terme i dels quals s'adona en les diferents entrades d'aquesta web. 

Agraïm a la UA que ens done allotjament virtual i recordem que actualment les universitats implicades en el projecte són les italianes UNISOB i UNISA al costat de la pròpia UA. 

 

Teletándem - CORINÉI


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464