AIETI Award III Congrés internacional de traducció econòmica, comercial, financera i institucional

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Events
Logo III Congrés internacional de traducció econòmica, comercial, financera i institucional   III Congrés internacional de traducció econòmica, comercial, financera i institucional
III Congrés internacional de traducció econòmica, comercial, financera i institucional

AIETI Award

L'Associació Ibèrica d'Estudis de Traducció i Interpretació (AITEI) concedeix un premi a la millor comunicació. El guanyador quedarà exonerat de les taxes d'inscripció del pròxim Congrés internacional de traducció econòmica, comercial, financera i institucional i tindrà li donarà la possibilitat de publicar el seu treball en la pàgina web de l'AIETI.

La votació de la millor comunicació es farà el divendres 29 (12:00) a través d'aquest formulari. Cada participant escollirà un sol títol. Els comunicants no podran votar-se a si mateixos. Solament es permet un vot per persona. En conseqüència, seran nuls tots aquells vots que es determinen realitzats per la mateixa persona. Sobre aquest tema, el comitè organitzador es reserva la facultat de verificar l'autenticitat del vot emès. El guanyador serà aquell que obtinga major nombre de vots. El vot dels membres del comitè científic del congrés serà de qualitat en cas d'empat.